Sportlov!

När ni läser det här är jag i Spanien och Johanna i Österrike. Jag ska tidsinställa några inlägg, och börjar blogga som vanligt igen nästa måndag. Jag hoppas att jag får tid att läsa riktigt mycket under lovet, eftersom jag har lånat några böcker:
 
 
http://2.bp.blogspot.com/-tz458eSrZc8/TarAcgPlQ_I/AAAAAAAAAjY/1VTA9i_Y-to/s1600/51VcWnGqk0L.jpg
Looking for Alaska av John Green (kan knappt vänta med att läsa den här. Jag läste ju Förr eller senare exploderar jag av samma författare för några veckor sedan, och som ni kan läsa i recensionen så älskade jag den.)
http://www.formabooks.se/images/article/coverimageplain/extralarge/9789132157387.jpg
Avund av Anna Godbersen - tredje delen i Deluxe-serien. Mina recensioner på de föregående böckerna kan ni läsa här och här. (Jag är så himla spänd på vad som kommer hända!)
http://bilder.panorstedt.se/bilder/Omslag/224/29680164_O_1.jpg
Allt jag säger är sant av Lisa Bjärbo. (Jag har varit sugen på den ända sedan den kom ut.)
The Adventures of Sherlock Holmes av Arthur Conan Doyle. (2013 ska ju bli mitt klassiker-år. Jag läste faktiskt den första Sherlock-Holmes-boken före jul. På engelska! Vi får se om jag orkar mig igenom den här.)


Freja

Jag har läst "The Adventures of Sherlock Holmes" och jag tror allt att du kan orka igenom den. Novellerna är lagom långa vilket gör att man kan läsa ett helt mysterium i taget om man har tid att läsa längre stunder. Det gör också att man blir mer motiverad att läsa vidare eftersom att man vet att mysteriet kommer klaras upp om bara några sidor. Även om man inte är så van vid att läsa på engelska är berättelserna så spännande att det går lätt att fortsätta läsa. Sen är det förstås en del gamla ord som kan vara svåra, men också roliga att lära sig.

Svar: Jag är en bit in i den nu, och jag håller med, den är (faktiskt) jättespännande, och lite humoristisk på sina ställen :) den överraskade mig!
Johanna & Mimmie

2013-02-23 / 18:13:04
BLOGG: http://dixdye.blogg.se
Freja

(fast du kanske redan har hunnit läsa den? c;)

2013-02-23 / 18:14:00
BLOGG: http://dixdye.blogg.se

Gör oss glada, kommentera!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback