På min måste läsa-lista just nu

Här kommer en liten lista på böcker som jag är nyfiken på:

Eld (fortsättningen på Cirkeln) av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren

Ja, detta är fortsättningen på Cirkeln. Den ska komma ut den 26 april, om jag inte har fel. Eftersom jag blev helt fast i Cirkeln så längtar jag verkligen!
Jag hoppas få den i födelsedagspresent, eftersom jag fyller år strax efter att den kommer ut. I så fall kommer det självklart upp en recension!
Läs min recension av Cirkeln här.

Rör mig inte av Tahareh Mafi

Jag vet inte mycket om boken eller författaren, men enligt beskrivningen verkar den spännande! Så här står det på Wahlströms hemsida:
Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu.
Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem


Jag har beställt ett recensionsexemplar av denna, och hoppas att få läsa den snart!

För evigt (fortsättningen på Frost och Feber) - Maggie Stiefvater


Jag har läst de två första böckerna i Maggie Stiefvaters trilogi, och jag rekommenderar dem starkt! Efter att ha läst recensioner så är jag övertygad om att den här är ett måste. 

Alla ovanstående böcker kommer jag naturligtvis recensera efter att ha läst dem!

Har ni några nyutkommna böcker som ni gillar? Tipsa oss gärna via kommentar eller mejl!

/Mimmie

Gör oss glada, kommentera!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback