Två bra bokbloggar

Nu är det Johanna vid tangentbordet. Mimmie har bloggat en hel del på sistone, jättekul tycker jag! Nu får jag ligga i lite jag också... Hon håller förresten på att ändra designen just nu, det är därför det är lite rörigt. Men visst blir det fint? Lägg gärna märke till flikarna under headern som "öppnar sig" när man för musen över dem? Jag är väldigt imponerad. Jag tycker att alla ska skicka en snäll kommentar till henne nu!

Det var varit lite sisådär med läsningen den senaste tiden. Jag har läst de två första böckerna ur Hungerspelen-trilogin (ska låna 3:an av min kompis så snart hon kommer ihåg att med sig den... LINA?! ;)) och så har jag läst en engelsk bok av Roald Dahl som heter James and the giant peach, den kanske ni känner igen? Jätterolig i alla fall. Nu har jag äntligen börjat läsa Himlen börjar här, och den verkar jättebra! Så snart kommer det ploppa upp lite recensioner.

Jag vill tipsa om två jättebra bokbloggar: http://hetre.blogg.se/ och http://minbokkista.blogspot.se/.
Hêtre drivs av två tjejer som skriver väldigt bra för att "bara" vara 11 år. Kul!
Min bokkista är också en nyupptäckt blogg som jag inte har hunnit läsa så mycket av, men det jag har sett är väldigt bra och hon har en väldigt snygg design på bloggen!
Besök dem!

//Johanna

Min BokkistaJättesnygg!!Mimsan

Men så trevligt då! Kul att du gillar designen! Är själv väldigt nöjd med den :D

2012-05-31 / 19:12:19
BLOGG: http://minbokkista.blogspot.se
Anja

Tack så mycket! Vi ser verkligen upp till er, jag och Esther. Eran blogg är underbar! :)

2012-05-31 / 19:35:37
BLOGG: http://hetre.blogg.se/
Anja

Designen är verkligen jättefin. Är grymt imponerad! Personligen förstår jag mig inte alls på HTML-kodning och sådant. Det är väldigt komplicerat...

2012-05-31 / 19:37:19
BLOGG: http://hetre.blogg.se/

Gör oss glada, kommentera!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback