Bokmässan: Fredag

10.00 stod vi utanför Svenska mässans dörrar, sjukt taggade på Bokmässan!
 
 
Vi började med att kolla läget lite genom att gå runt, orientera oss, kika på lite nya böcker och spana efter författarre. Klockan halv 11 letade vi upp scenen där Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck skulle intervjuas. De har just skrivit en bok tillsammans som heter Vi måste sluta ses på det här sättet, och vi båda gillade den starkt. Efteråt signerade de vårt exemplar av boken.
Mimmie antecknade lite från intervjun och lägger upp en samanfattning imorgon.
 
På biblioteks- och berättarscenen lyssnade vi på bokbloggarna Bokugglan och Tonårsboken som tipsade om böcker i ett samarbete med Värsta boken som är något form av projekt för att få unga att läsa mer. Efteråt var det gratis bokutdelning. Jag och Mimmie norpade varsin och tackar och bockar!
 
 
Johanna Westman pratade om sin senaste bakbok för de allra minsta. Hon är alltid trevlig att höra på, väldigt inspirerande!
 
Efter en timmes lunchpaus från folkvimlet stegade vi upp till Podcastscenen och lyssnade på ett väldigt mysigt samtal mellan Lisa Bjärbo och Per Bengtsson och en gäst, nämligen bloggerskan Enligt O. Mimmie antecknade även här, så ni kommer inom kort få läsa mer. Kan kortfattat säga att det var en rysligt spännande poscast och vi hade nog kunnat sitta där och lyssna hur länge som helst om vi inte efter en halvtimma tvungna att smita iväg för att hinna med dagens höjdpunkt.
 
Äntligen fick vi träffa Mats Strandberg och Sara Begmark Elfgren igen, samt en av tecknarna till seriealbumet, Lina Neiderstam. Roligt var att Sara kände igen oss från förra årets signering! De var jättegulliga och skrev en fin autograf till oss som jag tyvärr inte har någon bild på just nu. Mer om vad de pratade om vid intervjun kommer också upp på så småning om.
 
 
Övriga bilder från mässan:
 
 
Vad är era bästa upplevelser från dagen?
//Johanna


Eran inte så hemliga beundrare The Badger Mössa

Jag tycker att ni har en väldigt bra blogg!
Intressant och man blir väldigt inspirerad. :)


Svar: Tack så jättemycket!! Nu blir vi väldigt glada :D
Johanna & Mimmie

2013-09-27 / 20:51:42
Matilda

Jag hade jätteroligt under bokmässan! Men det roligaste var att träffa Lisa Bjärbo eftersom vi har haft mail-kontakt, och få boken signerad av henne och Johanna Lindbäck :D

2013-09-29 / 21:58:15
BLOGG: http://everybookisspecial.bloggplatsen.se

Gör oss glada, kommentera!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback